Geosyntia tilbyr komplette rørsystem innen VA fra ledende produsenter. Systemer og produkter som er utviklet for å føre vann på en trygg og sikker måte. Her finner du velprøvde systemer for drenering, vegrør, avløp og kummer.

Produktene vi tilbyr er godkjent og tilfredsstiller gjeldende standarder og krav. Våre rør fra K2-Kan og Krah inkluderer sertifisert i henhold til Nordic Poly Mark. Det meste av det som er nødvendig i form av rørledningssystemer er tilgjengelige for levering fra vårt lager.

Grunnavløpssystem

Geosyntia har et bredt spekter av overvann- og avløpssystemer med rørdeler og kummer designet for nordiske forhold.

Overvannsystem

K2-Kan er dobbeltveggede overvannsrør og produsert i PP med korrugert utside og glatt innside. Materialets høye elastisitetsmodul, E-modulen, er betydelig høyere enn for et PE-rør, hvilket gjør at rørene har en høyere stivhet så vel på kort som på lang sikt.

Drenering

Vi tilbyr dreneringssystemer for alle behov i bygg og anlegg, vei og landbruk. Våre drensrør med diameter fra 75/63 til 683/600 dekker de fleste områder hvor drenering er nødvendig, inkludert husbygging, industribygg, motorveier, jernbane, flyplasser, avfallsdeponier og jordbruksdrenering.

Vegrør og hvelvbuer

Geosyntia leverer plastrør av typen K2-Kan og K3XL, dobbeltveggede rør med glatt innside og korrugert utside. K2-Kan leveres i dimensjonene 200 – 1 000 mm, og K3XL fra 1 200 til 2 400 mm. Vi leverer også strukturveggsrør som er dobbeltveggede plastrør av PE eller PP, med glatt innside og utside. Rørene leveres i diameter fra 400 mm til 2 200 mm.
TOP