Om oss

Brødrene Dahl/Geosyntia er totalleverandør innefor områdene geosynteter og rørprodukter, og dekker hele landet gjennom aktiv markedsføring og samarbeid med større grossister innen VA. Selskapet er en av Norges ledende leverandører av geosynteter og rørprodukter. Vi markedsfører og selger våre produkter i Norge og i deler av Skandinavia. Selskapet har ansatte med lang erfaring og høy kompetanse innenfor disse områdene. Selskapethar sitt hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Stjørdal.

Geosynteter: Selskapet leverer alle typer geosynteter, fra fiberduk for separasjon til sterke, vevde duker for bygging av store jordarmerte konstruksjoner, og membrantettinger i jord. Produktspekteret er bredt, og våre medarbeidere kan hjelpe deg med bygging av avanserte og kostnadseffektive konstruksjoner.

Rørprodukter: Selskapet leverer rør i plast og stål, plastrør opp til 3500 mm og trafikktunneler i stål med dimensjoner opp til 10-15 meter. Produktene brukes til VA, vei og bane, til større konstruksjoner for vannføring og til fotgjenger- og trafikk underganger.

TOP